Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 396 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:13:24 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:13:24 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:13:24 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:13:24 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:13:24 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:13:24 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:13:24 ) Rijpedating Review - Betrouwbare Datingsite?

Rijpedating: Vind je flirt boven de 30

Laatst bijgewerkt op 16 Jan 2022

Rijpedating biedt een relaxte omgeving voor volwassenen om vrijblijvend contact te leggen. Deze site is dé ontmoetingsplek voor mannen en vrouwen die zoeken naar spannend contact.


Waar serieuze datingsites vaak betaling vragen voor premium functies, kan het zijn dat je nog steeds niet vindt wat je zoekt. Bij ons vind je een platform dat duidelijk maakt wat een goede datingsite moet bieden. Met een heldere en gebruiksvriendelijke interface is het eenvoudig om gelijkgestemden te vinden.


De registratieprocedure vraagt om je leeftijd, locatie, en fysieke eigenschappen, en een profielfoto. Ook vul je in wat je zoekt in een partner. Registratie is gratis, maar voor premium functies is een abonnement vereist. Communicatie gaat via chat na het vinden van een match.


Veel gebruikers, voornamelijk vrouwen boven de 30, geven de voorkeur aan Rijpedating voor informele contacten. De site wordt geprezen om zijn eenvoudige communicatie.


De site biedt een discriminatievrije omgeving waar je geaccepteerd wordt zoals je bent. Het voorstelmechanisme helpt je bij het vinden van interessante profielen gebaseerd op jouw interesses.


Rijpedating richt zich op volwassen vrouwen, mannen en jongeren die serieuze profielen zoeken. Met een hoog succespercentage is het een van de betere keuzes voor rijpe daters.

Rijpedating in het kort

logo Rijpedating Rijpedating
Rijpedating: Vind je flirt boven de 30 logo Rijpedating

Wat kost Rijpedating?

Voordelen van een premium lidmaatschap

  • Je profiel krijgt voorrang in zoekresultaten
  • Speciaal onderscheidingsteken voor meer zichtbaarheid
  • Elke dag 5 gratis ijsbrekers

Premium leden moeten credits gebruiken om berichten te versturen.

IJsbrekers zijn emoji's met een standaardbericht om het gesprek te starten.

Periode Prijs Per maand Voordeel
200 credits€29,995%
400 credits€49,9912,5%
900 credits€99,9920%
2500 credits€249,9940%
logo Rijpedating
Onze score 9.4
Gemiddelde beoordeling
68 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 280 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Rijpedating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijving-

Top sites op 16 Jan 2022

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.be is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.