Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 396 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:34:12 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:34:12 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:34:12 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:34:12 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:34:12 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:34:12 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:34:12 ) Meet-n-Hook Review - Echte flirts en connecties?

Meet-n-Hook: Ontdek echte connecties en flirts in jouw regio

Laatst bijgewerkt op 29 Jan 2022

Meet-n-Hook is dé site voor wie op zoek is naar een spannende flirt of een casual ontmoeting. Dagelijks melden meer dan 300 nieuwe gebruikers zich aan, waardoor je altijd nieuwe mensen kunt ontmoeten.


De registratie op Meet-n-Hook is gratis en binnen een minuut gedaan. Je kunt meteen beginnen met het verkennen van de site en reageren op berichten met gratis munten of door extra munten aan te kopen.


Meet-n-Hook biedt een gebruiksvriendelijke mobiele ervaring, waarmee je overal en altijd kunt flirten en daten. Met functies zoals de spotlight om je profiel te promoten en de donkere modus voor comfortabel gebruik 's nachts, is Meet-n-Hook een topkeuze voor online daten.


Je profiel aanmaken op Meet-n-Hook is een belangrijke stap. Zorg voor duidelijke foto's en vul je interesses in om de beste matches te vinden. Meet-n-Hook controleert alle nieuwe profielen handmatig voor een veilige datingervaring.


Meet-n-Hook is ideaal voor iedereen die op zoek is naar spannende ontmoetingen zonder verplichtingen.

Meet-n-Hook in het kort

logo Meet-n-Hook Meet-n-Hook
Meet-n-Hook: Ontdek echte connecties en flirts in jouw regio logo Meet-n-Hook

Wat kost Meet-n-Hook?

Meet-n-Hook biedt geen traditionele proefperiode, maar je kunt gratis berichten ontvangen en profielen bekijken. Voor actieve communicatie zijn munten nodig, die je kunt kopen of gratis verdienen.

Periode Prijs Per maand Voordeel
200 credits€9,9925%
300 credits€19,991%
900 credits€49,9915%
2000 credits€99,9925%
6000 credits€199,9950%
12000 credits€399,9950%
25000 credits€799,9960%
logo Meet-n-Hook
Onze score 9.7
Gemiddelde beoordeling
177 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 69 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Meet-n-Hook specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijving-

Top sites op 29 Jan 2022

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.be is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.