Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 396 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:46:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:46:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:46:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:46:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:46:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:46:42 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:46:42 ) Be2 - Een Serieuze Datingsite? Lees Onze Be2 Review & Gebruikerservaringen

Be2: Vind serieuze singles ouder dan 25 jaar

Laatst bijgewerkt op 13 Jan 2022

In Vlaanderen is daten niet altijd even gemakkelijk. Misschien woon je in een kleine gemeente of ben je vaak onderweg voor werk? Online dating heeft het veel gemakkelijker gemaakt om iemand te ontmoeten en leuke dingen te doen. Be2 is een van de meest serieuze datingsites in Vlaanderen, met meer dan 750.000 leden! Ontmoet serieuze singles en meld je gratis aan bij Be2!

be2 is een online datingsite en app die singles wereldwijd helpt om echte dates te vinden en langdurige relaties aan te gaan. be2 is een van de eerste datingsites, opgericht in 2004, en biedt sindsdien matchmaking services aan.

In het verleden heeft be2 kritiek gehad over claims van misleiding van nieuwe gebruikers die hun datingprofielen moesten bijwerken als lokmiddel. Dit heeft de reputatie van be2 tijdelijk geschaad, maar het bedrijf heeft sindsdien significante verbeteringen doorgevoerd.

Be2 heeft zijn fouten gecorrigeerd door bedrijfspraktijken en hun matchmaking systeem te verbeteren, wat de legitieme dating ervaringen van gebruikers heeft verbeterd.

Dit is terug te zien in hun nieuwe karaktertest, een wetenschappelijke methode om leden te vinden waarmee je compatibiliteit deelt. Dankzij deze wijzigingen en de implementatie van verbeterde matchmaking services, heeft be2 zijn dienstverlening en klanttevredenheid drastisch verbeterd.

Om je een overzicht te geven van wat je moet weten over be2, bekijken we hun verschillende abonnementen en kosten, het inschrijvingsproces, gebruiksgemak, en meer! Lees verder om alles te weten te komen over be2!

be2 heeft zich hersteld van eerdere gebruikersproblemen door erkende klachten aan te pakken en te werken aan een betere service met een betere reputatie dan ooit tevoren.

Het eerste dat opvalt bij het inschrijven bij be2 is hun uitgebreide vragenlijst, ontworpen om je matching- en datingervaringen te verbeteren. Dit is meer dan wat de meeste andere datingsites vereisen, maar het is het waard.

Het resultaat is een authentieke dating ervaring waarbij zoekresultaten en matches je verbinden met gebruikers die echt zijn en een hoge compatibiliteit met jou hebben. Ze beloven zelfs succes te garanderen.

Er zijn een paar kleine problemen met de site, zoals het ontbreken van een duidelijke chatfunctie, wat verouderd aanvoelt, en dat slechts een klein deel van de 750.000 inschrijvingen daadwerkelijk actieve leden zijn.

Desondanks zijn dit soort problemen die over tijd alleen maar kunnen verbeteren, naarmate be2 zijn diensten verder optimaliseert voor mensen wereldwijd. Over het algemeen vinden we dat be2 zeker de moeite waard is om te proberen.

Aangezien inschrijven gratis is, waarom zou je niet zelf proberen om te zien of het de juiste datingsite voor jou is?

Be2 in het kort

logo Be2 Be2
Be2: Vind serieuze singles ouder dan 25 jaar logo Be2

Wat kost Be2?

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 maand€24,95€24,950%
3 maanden€49,95€16,6516%
6 maanden€74,95€12,4925%
logo Be2
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
99 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 23 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Be2 specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw ratioMan / Vrouw ratio-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Gratis inschrijvingGratis inschrijving-

Top sites op 13 Jan 2022

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.be is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.