Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 396 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:39:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:39:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 242 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:39:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:39:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:39:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:39:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:39:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:39:08 ) Stan over Single People, Overslaan of toch even kijken?
Beoordeling van Stan
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Kwaliteit profielen
6 / 10
Klantenservice
8 / 10
101 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:39:08 ) "> auteur van de beoordeling
Stan (46 jaar) 23 Apr 2024
Ik raad Single People aan Overslaan of toch even kijken?

Ja weer is een leuk platform wat ik nog niet kende.. Ik ben nou eenmaal een fanatiekeling als het gaat om online daten dus de sites waar ik nog nooit van gehoord heb die sla ik meestal over. Op een of andere manier had ik bij deze website tijdens het aanmelden al het gevoel dat veel vrouwen een site als deze zouden overwegen. Die ordinaire sexdating profielen sites waar je vrijwel alleen foto's van lullen of vrouwen met gespreide benen in de overzichten terug ziet, daar meld toch geen fatsoenlijke meid zich ooit aan?! Op worldflirts val ik veel beter binnen de doelgroep waardoor ik dus niet direct opval tussen de vele normale profielen. En ik vermoed dat dat vaak ook de doorslaggevende factor is voor de onzekere dame die het online wilt proberen.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 287 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:39:08 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Single People
Onze score 9.1
Gemiddelde beoordeling
275 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 48 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

Top sites op 18 Jun 2021

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.be is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.