Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 396 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:54:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:54:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 242 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:54:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:54:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:54:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:54:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:54:37 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:54:37 ) Ricardo over Single People, Ja! Ik heb mijn droomvrouw gevonden via single
Beoordeling van Ricardo
Betrouwbaarheid
6 / 10
Kwaliteit profielen
6 / 10
101 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:54:37 ) "> auteur van de beoordeling
Ricardo (30 jaar) 23 Apr 2024
Ik raad Single People aan Ja! Ik heb mijn droomvrouw gevonden via single-people

Ik ben blij mijn droom vrouw gevonden te hebben. Ik heb vorige week de perfecte vrouw gevonden die past bij mijn normen en waarde en uiteraard bij mijn wensen en profiel. Wij zijn gaan date met elkaar. Ik kan je zeggen dat het in het begin wennen was omdat ik al 2 jaar niet meer met een vrouw heb afgesproken maar naar een paar goeden gesprekken natuurlijk wat seks komt er een vervolg. Het lijkt wel liefde op het eerst gezicht! Bedankt voor het bemiddelen!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 287 [ip_address] => 44.201.97.224 [date] => 23-04-2024 [time] => 16:54:37 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Single People
Onze score 9.1
Gemiddelde beoordeling
275 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 48 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

Top sites op 18 Jun 2021

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.be is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.