Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 396 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:44:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:44:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 242 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:44:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:44:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:44:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:44:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:44:08 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:44:08 ) Mister Sjaak over PriveBerichten, Leuk om je een beetje te orienteren
Beoordeling van Mister Sjaak
Functionaliteiten
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
101 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:44:08 ) "> auteur van de beoordeling
Mister Sjaak (49 jaar) 01 Mar 2024
Ik raad PriveBerichten aan Leuk om je een beetje te orienteren

Deze site claimt niet per definitie een dating site te zijn en dat merk je ook wel aan het verdienmodel. Chatten met credits betekent meestal chatoperators. Maar toch heb ik volgens mij afentoe met iemand gepraat die niet bij die site werkt en daar heb ik nu nog steeds contact mee via de app. Aangezien je moet blijven betalen ben ik er nu mee gestopt want er liggen zat gratis oplossingen op de markt.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 287 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 17:44:08 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo PriveBerichten
Onze score 7.5
Gemiddelde beoordeling
219 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 86 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

Top sites op 18 Jun 2021

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.be is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.