Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 396 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:36:22 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:36:22 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 242 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:36:22 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:36:22 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:36:22 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:36:22 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:36:22 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:36:22 ) Mii over E-flirts, Oud maar toch gewild
Beoordeling van Mii
Functionaliteiten
9 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Kwaliteit profielen
8 / 10
Klantenservice
6 / 10
101 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:36:22 ) "> auteur van de beoordeling
Mii (66 jaar) 01 Mar 2024
Ik raad E-flirts aan Oud maar toch gewild

Hallo, ik heb mij op E-flirts ingeschreven.. Verwachte er weinig van als vrouw van 66, maar goed toch heel berichten en verzoeken. Dat had ik niet verwacht, maar voelde me wel gevleid moet ik eerlijk toegeven. Het contact online bevalt me zo prima en of ik verder ga, dat weet ik nog niet. Ik doe het even rustig aan en pijl het een beetje af daar.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 287 [ip_address] => 34.204.169.230 [date] => 01-03-2024 [time] => 18:36:22 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo E-flirts
Onze score 9.6
Gemiddelde beoordeling
311 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 284 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 4 eerlijke ervaringen

Top sites op 18 Jun 2021

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.be is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.