Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 396 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:11:28 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:11:28 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 242 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:11:28 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:11:28 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:11:28 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:11:28 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:11:28 ) Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 149 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:11:28 ) Fabienne over Cupify, Leuke site maar iets te geforceerd
Beoordeling van Fabienne
101 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:11:28 ) "> auteur van de beoordeling
Fabienne (28 jaar) 14 Jun 2019
Ik raad Cupify aan Leuke site maar iets te geforceerd

Hii, heb me hier paar dagen terug aangemeld en zodra ik was ingelogd werd ik overrompeld door berichten van mannen. Herkenbaar? Zonder de kans te hebben gehad om op mijn profiel aan te geven wie ik ben en wat ik zoek, stroomde de reacties al binnen. Mocht ik ergens voor het eerst in een club komen tijdens het uitgaan, dan had ik het ook niet fijn gevonden als ik direct door ruim 40 mannen werd aangesproken. :P Vind ik persoonlijk minder fijn, voor de rest wel leuke complete site.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/serieuzedatingsites.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "session" [line] => 287 [ip_address] => 100.28.132.102 [date] => 25-06-2024 [time] => 20:11:28 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Cupify
Onze score 7.6
Gemiddelde beoordeling
212 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 53 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Top sites op 18 Jun 2021

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.be is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.