Top 3 restaurant types perfect voor een eerste date

Laatst bijgewerkt op 18 Jun 2021
Top 3 restaurant types perfect voor een eerste date
De eerste date is het perfecte moment om indruk te maken. Lees over 3 soorten restaurant die perfect zijn voor een eerste afspraakje en krijg wat gegevens over wat haar/zijn voorkeuren zijn wat eten betreft.

De 3 soorten restaurants die perfect zijn voor je eerste date.

Eerste Dates zijn vaak de drukste momenten van je leven. Na de aankondiging "We hebben elkaar op deze gratis datingsite ontmoet", is de kans groot dat je eerste afspraakje niet meer gratis is! Je kunt dus beter vooruit plannen. Er is geen grotere druk dan hoe je een goede indruk kunt maken op een andere toekomstige potentiële partner. Er is dus geen beter moment om kieskeurig te zijn over waar je anders gaat eten dan in deze periode.

De eerste ontmoeting is het perfecte moment om indruk te maken op je date. Onderzoeken tonen aan dat de meeste mannen restaurants verkiezen boven bars, lounge cafés en koffiehuizen. Dit zal betekenen dat waarschijnlijk mannen heel graag bij de eerste gelegenheid indruk willen maken op hun mogelijk toekomstige partner. Zo een eerste date kan je doen groeien of maar ook flink slopen, want hierna zal je niet meer snel in staat zijn om een nog tweede date te doen.

Wanneer je het beste restaurant weet te kiezen, dan ben je vaak al behoorlijk op weg om het belangrijkste probleem te overwinnen. Het soort restaurant kiezen kan soms nog best moeilijk zijn, want er zijn talloze restaurants waaruit je kunt kiezen. Maar het geheim zit hem in het kennen van je date. Probeer wat informatie te vinden over wat haar/zijn voorkeuren zijn qua eten en van welke gerechten hij of zij houdt. Bovendien is het is erg handig om te weten of je date voedselallergieën heeft zodat je daar rekening mee kunt houden.

Om je door deze soms zenuwslopende ervaring heen te helpen, vraag je hulp aan je aanstaande dates. Hoogstwaarschijnlijk hebben zij al vaker dates gehad en kunnen hun ervaringen het beste met jou delen en je handige tips geven. Bekijk online restaurantbeoordelingen van andere die een dinerdate hadden. Je kunt ook research doen naar de culinaire gerechten die tegenwoordig populair zijn bij restaurants. Dit is de veiligste keuze en het meest praktisch als je hoofdpijn wilt vermijden.

Dan is er in ieder geval een ding waar je rekening mee moet houden. Zorg er in elk geval voor dat de plek waar je afspreekt een locatie is wat jullie beiden kennen of waar jullie beide in de buurt wonen. Het is zonde als je verwachte date verdwaalt raakt in het verkeer. Informeer vooraf ook naar de prijzen. Het is mogelijk niet de moeite waard als het restaurant te duur is, maar de date zelf erg tegen valt. Het is tenslotte beter om in te stemmen met iets wat je werkelijk wilt.

Hier zijn onze top 3 keuzes:

1. Een restaurant voor fijnproevers

Dit is gewoonlijk de meest gekozen plek om een eerste serieuze date plaats te laten vinden. Door bij je eerste afspraakje te kiezen voor een chique locatie, met een sfeervolle verlichting, wordt je niet snel afgeleid over de nadelen van de gekozen plek. Hierdoor kun je je beter focussen op de vragen die je op zo een eerste date moet stellen. Een kennismaking in een chique restaurant is immers nooit slecht voor een algemene eerste indruk. De verlichting is daar vaak perfect, de muziek is geweldig en de sfeer is daar vaak doordrenkt van romantiek. Houdt er wel rekening mee dat chique restaurants wel wat prijziger kunnen zijn, je moet dus wel bereid zijn om er wat geld aan uit te geven, maar goed als dat de kans op een tweede afspraak doet vergroten, dan is dat het geld zeker waard.

2. Café

Als je gezelschap zo een gemakkelijke vrolijke vibe heeft, kun je haar blij maken door af te spreken in een café. Je hoeft hier alleen geen bediening aan je tafel te verwachten, want je ziet het aanboden eten al op de bar staan voor wat het is.

Omdat er tegenwoordig miljoenen liefhebbers van koffie zijn, zal je al snel tevreden zijn met de keuzemogelijkheden op het koffiemenu en indien gewenst zelfs met een stukje gebak! Een extra bonus voor de dames is dat de meeste cafés eenvoudig gelegen zijn (sommige hebben zelfs zitgelegenheid buiten) en als je je afspraakje wilt beëindigen, is het heel gemakkelijk om op te stappen en de date te beëindigen.

Maar als je besluit te blijven, zou deze plek de perfecte plaats zijn om over alles onder de zon te praten, zonder je bezwaard te voelen om te zuchten of zelfs om het uit te schreeuwen.

3. Restaurant Bars.

Deze gelegenheden bieden een variatie aan mogelijkheden voor jou en je date. Er zijn twee soorten restaurantbars waar het alleen bediening is - de klanten worden niet direct bediend maar het personeel bestelt drankjes, bij full-service bars worden drankjes geserveerd en heb je vaak ook een volledig menu voor je avondeten.

Het zou leuk zijn om na dat overvloedige diner naar de bar te gaan om de gesprekken meer op gang te brengen. Waarom zou je je volhouden als je het beste van beide werelden kunt krijgen. Niet iedereen zal bij een eerste date een drankje drinken, maar je kunt een slokje goede wijn aanbieden ter ontspanning van het gesprek.

Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Top 3 restaurant types perfect voor een eerste date"

dating restaurant, date in restaurant, eerste date, restaurant voor dates, daten en diner

Inhoudsopgave

  • Hier zijn onze top 3 keuzes:
  • 1. Een restaurant voor fijnproevers
  • 2. Café
  • 3. Restaurant Bars.

Top sites op 26 mei 2024

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.be is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.