Meest voorkomende misvattingen van vrouwen over mannen bij daten

Laatst bijgewerkt op 18 Jun 2021
Meest voorkomende misvattingen van vrouwen over mannen bij daten
Hoe maak je een succesvol datingprofiel op een datingsite? Hier 5 handige tips die ervoor gaan zorgen dat jouw profiel een succes word op iedere datingsite

10 dating tips gebaseerd op de meest voorkomende misvattingen die vrouwen hebben over wat mannen willen. Drie eenvoudige letters, maar daarachter een gecompliceerde wereld. Voor vrouwen kan begrip voor mannen hen meer hoop geven dat ze op een dag de perfecte man voor hen zullen ontmoeten. Helaas is het niet gemakkelijk. Hoewel er miljoenen artikelen zijn over hoe mannen denken, zijn er velen met misvattingen die kunnen voorkomen dat vrouwen hun ridder in een glanzend harnas vinden.

Hier zal ik de 10 meest voorkomende misvattingen die ik in mijn meer dan tien jaar durende coaching heb meegemaakt, uit de weg ruimen en ze zijn echt vals. Ook heb ik, voordat je je dating app uithaalt en begint te reviewen, een eenvoudige tip opgenomen om vrouwen te helpen hun kansen te vergroten om niet alleen hun man te vinden, maar ook om hem te houden.

 • 1. Mannen komen alleen na de seks. Waarheid: Dit mag dan wel waar zijn voor de gemiddelde tiener, het geldt niet voor alle mannen. Hoewel seks een normaal onderdeel van het verlangen is, zoeken mannen ook andere vormen van verbondenheid-emotioneel, intellectueel en zelfs spiritueel.
 • Tip: Omdat je al weet dat hij de seksuele en romantische chemie meet en je aantrekkelijk vindt, zoek dan naar manieren om andere soorten connecties aan te moedigen om te zien of hij ze wil creëren.

 • 2. mannen denken de hele tijd aan seks Waarheid: Artikelen over mannen die elke 7 seconden aan seks denken zijn achterhaald en onwaar. Als het echt was, zouden we niets doen! Ja, we fantaseren over vrouwen en andere verschillende dingen, maar het is ook de menselijke natuur, wat betekent dat vrouwen hetzelfde doen.
 • Tip: Nee, het is niet goed om alleen maar seks van iemand te willen. Maar denken aan seks is oké. Seks is goed. Seks is leuk. Seks is verbondenheid. En de meesten van ons willen dat. Het is geweldig. Als je dat accepteert, krijg je meer inzicht in welke mannen zich tot misvatting nr. 1 wenden.

 • 3. als hij je goed behandelt, wil hij met je naar bed. De waarheid is dat er weliswaar mannen zijn met bijbedoelingen, maar dat de meeste mannen eigenlijk heel beleefd en aardig zijn, graag dingen voor anderen doen en daar niets voor terug willen.
 • Tip: Als een man iets leuks voor je doet, hoef je alleen maar dank je wel te zeggen.

 • 4. Mannen hebben geen biologische klok Waarheid: We horen dit alleen van vrouwen, maar ook mannen hebben deze ervaring. Het heet niet voor niets biologisch: we hebben het allemaal. Mannen komen op het punt dat ze zich met iemand willen vestigen, zelfs als ze niet weten hoe ze dat moeten doen na zoveel jaren van niet willen vestigen.
 • Tip: hoewel het belangrijk is om iemands vroegere gedragspatronen te kennen, is het nog belangrijker om het huidige gedrag te zien als een teken van bereidheid om zich te binden.

 • 5. Mannen zijn bang voor betrokkenheid De waarheid is dat de meeste mannen niet bang zijn voor betrokkenheid. Ze zijn bang om betrokken te raken bij de verkeerde persoon. Dit is iets wat we allemaal kunnen begrijpen. Als mannen klaar zijn om een verbintenis aan te gaan, gaan ze snel aan de slag.
 • Tip: Let niet alleen op zijn gedrag, maar vooral op hoe hij alles wat hij zegt uitvoert. Eerlijkheid in mannen is de sleutel tot begrip als hij er klaar voor is.

 • 6. Mannen zijn ongevoelig of ongemotiveerd Waarheid: Er is op oudere leeftijd veel nagedacht over de noodzakelijke bravoure van mannen. In de wereld van vandaag zien we de impact ervan op mannen die niet in staat zijn om hun emoties te uiten of zelfs te ontkennen. Mannen zijn erg gevoelig, simpelweg omdat ze menselijk zijn.
 • Tip: Ga er niet van uit dat er niets aan de hand is. Ze kunnen bang zijn om het je te vertellen uit angst om afgewezen of verkeerd begrepen te worden, dus het is van vitaal belang om een ruimte te helpen creëren waar mannen zich emotioneel veilig kunnen uitdrukken, vooral voor een vrouw.

 • 7. mannen houden alleen van dunne vrouwen met grote borsten De waarheid is dat we allemaal onze verlangens hebben, maar dat is precies wat sterk overdreven is, dankzij tieners, media en alcohol. Veel mannen zien de ogen van een vrouw eigenlijk als een fijnere definitie van aantrekkelijkheid. En hoewel we misschien willen dat iemand op onze arm verrukkelijk is - veel vrouwen willen hetzelfde - is meer dan alleen het fysieke uiterlijk belangrijk. (Zie ook hier Delusion #1).
 • Tip: je bent mooi zoals je bent.

 • 8. Mannen kunnen een succesvolle vrouw niet aan. Waarheid: Veel mannen willen bij een succesvolle vrouw zijn, ook al wordt die vrouw als succesvoller beschouwd dan hij. Wat mannen niet leuk vinden is dat succesvolle vrouwen zich zo gedragen dat mannen zich ongewenst of ongewenst voelen. We houden van, vieren en verlangen naar succesvolle vrouwen.
 • Tip: Vind manieren waarop een man zich nodig kan voelen, vooral als hij weet dat die manieren eenvoudig zijn maar je leven beter kunnen maken.

 • 9. Mannen kunnen geen vrienden zijn met vrouwen Waarheid: Ik kan persoonlijk getuigen dat dit niet waar is, want ik heb veel vrouwelijke vrienden gehad. Het gaat niet om aantrekkingskracht, het gaat om de bijzondere chemie die ze zoeken in een romantische relatie in combinatie met aantrekkingskracht, wat het moeilijk kan maken om vrienden te blijven. Toch kunnen mannen bevriend zijn met vrouwen zonder bijbedoeling, omdat ze weten dat het voor hen van vitaal belang is om vrouwen meer te begrijpen en met hen in contact te komen door een relatie met hen te hebben.
 • Tip: Ook dit is een "acties spreken luider dan woorden" situatie. Als hij vrienden wil zijn, geef hem dan het voordeel van de twijfel totdat hij je een reden geeft om dat niet te doen, en natuurlijk, pak het op als dat moment komt.

 • 10. Mannen luisteren niet naar vrouwen als ze spreken Waarheid: Hoewel sommige vrouwen oogcontact belangrijk vinden als ze met iemand praten om zich gehoord te voelen, hebben mannen dat niet nodig. Dus als je een man ziet die niet naar je kijkt als hij praat, betekent dat niet dat hij niet luistert. Ik kan persoonlijk getuigen dat mannen naar vrouwen luisteren - of dat in ieder geval echt willen. Wat ze moeilijk kunnen is het begrijpen van vrouwen, wat hen meer zegt dan vrouwen.
 • Tip: Nu je ziet dat de meeste mannen luisteren, als je erom geeft dat hij naar je kijkt als je praat, kun je hem het beste vragen en hem laten weten dat het belangrijk voor je is. Anders zal hij het nooit weten of doen.

Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Meest voorkomende misvattingen van vrouwen over mannen bij daten"

profiel maken, dating, tips, succesvol, datingprofiel

Inhoudsopgave

Top sites op 21 Jul 2024

Meet-n-Hook
Bekijk site
logo Meet-n-Hook
E-flirts
Bekijk site
logo E-flirts
EliteDating
Bekijk site
logo EliteDating
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
GaysGoDating
Bekijk site
logo GaysGoDating
Copyright © 2024 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
 • beveiligd met ssl
 • beveiligd met mcafee
 • beveiligd met norton

SerieuzeDatingsites.be is ontworpen om serieuze gebruikers van dating sites te helpen met een vertrouwd gevoel de juiste beslissing te nemen en bevat informatie over een breed scala aan dating apps. Bepaalde details, met inbegrip van maar niet beperkt tot prijzen en speciale aanbiedingen, worden ons rechtstreeks door onze partners verstrekt en zijn dynamisch en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle informatie op onze website is gebaseerd op jaren lange expertise, merk reputatie onderzoek en het volgen van consumentenervaringen. De informatie die wij delen is niet juridisch en wij kunnen derhalve ook niks voorspelling.